Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Paha Poliisi

dokumentti
Kesto 1 h 15 min

Paha Poliisi

Ensi-ilta: 1.9.2017

Ohjaus: Pekka Lehto

Pääosissa: Juhani Niemelä.

Elokuvassa  tarinansa kertovat henkilöt, jotka poliisi yritti rekrytoida  tietolähteiksi. He paljastavat mikä oli seuraus, kun he eivät ryhtyneet  poliisin vasikoiksi. Poliisipäällikkö Jari Aarnio tunnustaa  saaneensa puoli miljoona käteistä rahaa virolaiselta Veikolta. Kun  entinen mafia-mies vahvistaa oikeudelle poliisipäällikön kertomuksen  todeksi, Aarnio vastaa, että syyttäjän kutsuma mies on “väärä Veiko”.

Pekka Lehdon ohjaaman elokuvan, Paha Poliisi, ensimmäinen traileri on julkaistu. Paha poliisi on Lehdon kolmas  elokuva, joka kysyy onko maamme oikeusvaltio. Viranomaistoiminnan  pitäisi olla läpinäkyvää ja lakiin perustuvaa, mutta elokuva paljastaa  poliisin ja mafian väliset yhteydet.

”Elokuva kuvaa sitä mitä suomalaiselle oikeusvaltiolle on  tapahtumassa. Aarnioon kohdistuva laaja rikosvyyhti ja sen käsittely  avasi lainvastaiset toimintatavat, joista emme ole aikaisemmin tienneet.  Kyseessä on korkeassa asemassa oleva poliisivirkamies,  jonka toimivaltuudet ovat olleet laajat. Kuinka pitkään viranomaisten  laiton toiminta on kestänyt ja kuka sen on siunannut”, kysyy ohjaaja  Pekka Lehto.

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi