Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Atomic Blonde

toiminta
Kesto 1 h 55 min

Atomic Blonde

Ensi-ilta: 4.8.2017

Levittäjä: Future Film

Ohjaus: David Leitch

Käsikirjoitus: Kurt Johnstad Antony Johnstonin ja Sam Hartin graafisen novellin The Coldest City pohjalta.

Pääosissa: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella

Oscar-voittaja Charlize Theron räväyttää luut  murskaavan toimintatrillerin pääosassa. Theron on Lorraine Broughton,  MI6:n kylmähermoinen palkkatappaja. Salaisen palvelun huippuagentti on  voittamaton yhdistelmä vakoojaa, viettelijää ja armotonta tappajaa, joka  valjastaa kaikki kykynsä tehtäviensä suorittamiseen – ja hengissä  selviämiseen.

Broughton lähetetään aikapommin lailla tikittävään ja vallankumousta  kihisevään, kylmän sodan repimään Berliiniin tehtävänään viedä  korvaamattoman arvokas asiakirja pois epävakaiden olosuhteiden  ravistelemasta kaupungista. Broughton yhdistää voimansa kollegansa David  Percivalin (James McAvoy) kanssa luoviakseen tiensä läpi vaarallisen pelin.

Atomic Blonden on ohjannut David Leitch (John Wick, tuleva Deadpool 2) ja sen päärooleissa Theronin ja McAvoyn rinnalla nähdään John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ja Toby Jones. Elokuva perustuu Oni Pressin julkaisemaan sarjakuvaan ”The Coldest City”, jonka ovat tehneeet Anthony Johnston ja kuvittaja Sam Hart. Käsikirjoituksesta vastaa Kurt Johnstad (300).

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi