Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Hampstead

draama
Kesto 1 h 43 min

Hampstead

Ensi-ilta: 11.8.2017

Levittäjä: Finnkino

Ohjaus: Joel Hopkins

Käsikirjoitus: Robert Festinger

Pääosissa: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton

Trailer

Lontoon Hampstead on kuuluisa kauniista Heath-puistosta - kappaleesta maaseudun rauhaa keskellä kuhisevaa metropolia.

 

Puiston laidalla asuu amerikkalainen leskirouva Emily Walters (Diane  Keaton), joka ei oikein osaa keskittyä tärkeisiinkään asioihin miehensä  kuoleman jälkeen; kuten hänen rapistuvaan vanhaan asuntoonsa, hupeneviin  rahavaroihinsa ja jopa poikaansa, Philipiin (James Norton). 

 

Hyvän ystävänsä Fionan (Lesley Manville) rohkaisusta huolimatta hän  ei meinaa millään myöntää, että hän vain ajelehtii halki elämän. Eräänä  päivänä, kun Emily katselee puistoa ullakkoikkunastaan, hän näkee  rähjäisen röttelömökin, jossa asuu ruokkoamaton partasuu. Hän näkee,  miten joukko ammattiroistoja käy miehen kimppuun, ja hälyttää poliisin  jääden seuraamaan tilannetta kiikarillaan. Seuraavana päivänä hän lähtee  metsään etsiäkseen miehen käsiinsä.

 

Donald Horner (Brendan Gleeson) on asunut vaatimattomasti puiston  laidalla jo 17 vuotta, mutta hänen elintapansa on nyt uhattuna -  häikäilemättömät grynderit aikovat ottaa hänen mökkinsä haltuun ja ovat  valmiita turvautumaan koviinkin otteisiin. Niinpä Donald suhtautuu  epäileväisesti myös Emilyyn ja torjuu tämän kohteliaasti. Mutta  karskista ulkonäöstä huolimatta miehestä huokuu Emilyn mielestä  tietynlaista lempeyttä ja vetovoimaa. Kun Emily saa tietää, että Fiona  ajaa aloitetta, joka tukee rakennushanketta, hän asettuu rohkeasti  Donaldin puolelle ja käy taisteluun tämän rauhaisan mökin  pelastamiseksi. Vaikka Philip yrittääkin taivutella äitiään vetäytymään  arvokkaasti eläkepäivien viettoon maaseudulle, Emily on vakaasti  päättänyt puolustaa tuon poikkeuksellisen miehen oikeuksia - miehen,  joka saattaa hyvinkin viedä häneltä vielä jalat alta.

 

Tositarinaan perustuva HAMPSTEAD on hurmaava, hauska ja  elämänmyönteinen tarina siitä, miten rakkaus voi löytyä aivan  odottamattomasta paikasta, ja se todistaa jälleen kerran, että ikä ei  ole este kaiken aloittamiselle alusta.


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi