Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Häät ranskalaiseen tapaan

draama, komedia
Kesto 1 h 55 min.

Häät ranskalaiseen tapaan

Levittäjä: Atlantic Film

Eric Toledano & Olivier Nakache

Eric Toledano & Olivier Nakache

Jean-Pierre  Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Eye  Haidara, Suzanne Clément, Alban Ivanov, Hélène Vincent, Benjamin  Lavernhe, Judith Chemla

Eric Toledanon ja Olivier Nakachen menestyselokuva Koskemattomat  sulatti sydämiä viisi vuotta sitten. Ohjaajakaksikon uusin draamakomedia  C'EST LA VIE - HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN on kunnianosoitus elämälle,  rakkaudelle ja kaikelle hässäkälle siinä välissä.

Hääpäivä koittaa. Morsiamella ja sulhasella on edessään elämänsä  tärkein ilta. Sen sijaan pitopalvelusta vastaavalle Maxille (Jean-Pierre  Bacri), valokuvaaja Guylle (Jean-Paul Rouve) ja illan musiikista  vastaavalle viihdetaiteilija Jamesille (Gilles Lellouche) ilta on vain  yksi tusinasta samanlaisesta.
Pierre ja Helena ovat yksi monista morsiuspareista, jotka ovat  päättäneet viettää rakkautensa juhlaa hulppeassa linnassa Pariisin  ulkopuolella. Prameiden hääjuhlien taustavoimissa tottuneesti toimivat  juhlan ammattilaiset huseeraavat kulisseissa toteuttamassa isäntäväen  aivoituksia juhlapäivän aamunkoitosta aina seuraavaan yön pikkutunneille  saakka. Ja he, joille kiitos hyvistä häistä tosiasiassa kuuluu, tekevät  niin paljon enemmän, kuin isäntäväki koskaan saa tietää. Eikä suinkaan  kaikkea aivan käsikirjoituksen mukaan.

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

Edenred -virikeseteli

Edenred -virikeseteli

E-Passi

E-Passi