Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Hevi reissu

komedia
Kesto 1 h 32 min

Hevi reissu

Levittäjä: Finnkino Oy

  Juuso Laatio, Jukka Vidgren

Juuso Laatio, Jukka Vidgren, Aleksi Puranen, Jari Olavi Rantala

Johannes  Holopainen, Max Ovaska, Minka Kuustonen, Ville Tiihonen, Samuli Jaskio,  Antti Heikkinen, Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja Martti Syrjä

Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen, Tuntematon sotilas),  ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta: vapaa-ajallaan hän on  seudun kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen laulaja. Yllättävien  sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille. Tiedossa on hevi reissu!

Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien  puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen  pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen, Onnenonkija, Kesäkaverit), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen)  on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta  lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Valhallan viikinkeihin asti  todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat  ja ystäviensä unelmat.

Hevi reissu on hillitön buddy-komedia ja uusi aluevaltaus laatuelokuvistaan tunnetulta Making Movies -tuotantoyhtiöltä (mm. Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija). Herkullisissa sivurooleissa nähdään mm. Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja Martti Syrjä.

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi