Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

The Guardian Angel - Suojelusenkeli

draama, jännitys
Kesto 1 h 42 min.

The Guardian Angel - Suojelusenkeli

29.03.2018

Levittäjä: Finnkino Oy

Arto Halonen

Arto Halonen

Pilou Asbæk, Josh Lucas, Rade Serbedzija, Sara Soulié, Cyron Melville, Christopher Fulford, Mikko Nousiainen ja Pamela Tola


The Guardian Angel – Suojelusenkeli on tositapahtumiin perustuva trilleri Tanskaa 1950-luvulla kuohuttaneista hypnoosimurhista. Rikostutkija Anders Olsen (Pilou Asbæk)  saa selvitettäväkseen tapauksen, jossa pankkiryöstäjä ampuu kaksi  virkailijaa ja pakenee rahojen kanssa Kööpenhaminan kaduille.  Pidätettäessä mies väittää tehneensä teon yksin. Omituisen tapauksesta  tekee se, että jotkut silminnäkijät sanovat pankkiryöstäjän  käyttäytyneen kuin olisi transsissa.

Olsen saa selville, että syytetty on istunut vankilassa yhdessä karismaattisen Björn Nielsenin (Josh Lucas) kanssa ja alkaa epäillä, että Nielsen on hypnotisoinut sellitoverinsa tekemään rikoksen puolestaan.

Mutta voiko se olla mahdollista – ja jos on, miten syyllinen saadaan  kiinni? Olsen hakee apua tunnetulta hypnoosiin erikoistuneelta  psykiatrilta (Rade Šerbedžija), jonka kanssa hän ajautuu yhä syvemmälle mielen manipulaation maailmaan.

Keskittyessään rikostutkimuksiin Olsen ei huomaa, että salaperäinen  Nielsen tekee salaa tuttavuutta hänen nuoren vaimonsa (suomalainen Sara Soulié) kanssa. Pian mystinen tapaus koskettaa häntä lähempää kuin hän arvaakaan.

Arto Halosen (mm. Prinsessa, Isänmaallinen mies)  ohjaama elokuva on kiehtovaan tositarinaan pohjautuva psykologinen  trilleri, jonka teemat herättävät pohtimaan mielen hallinnan  vaikutuskeinoja myös nykypäivänä: mihin manipuloinnilla pystytään ja  kuinka pitkälle se voidaan viedä?

Elokuvan pääosissa ovat kansainväliset tähdet Pilou Asbæk (Game Of Thrones, Vallan linnake), Josh Lucas (Kaunis mieli, Sweet Home Alabama) ja Rade Šerbedžija (mm. Downton Abbey, Eyes Wide Shut), sekä läpimurtoroolissaan suomalainen Sara Soulié (Nymfit, Toiset tytöt). Sivuosissa nähdään myös suomalaiset tähdet Mikko Nousiainen ja Pamela Tola.

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi