Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Viimeinen loma

draama, komedia
Kesto 1 t 52 min

Viimeinen loma

06.04.2018

Levittäjä: Finnkino Oy

Paolo Virzì

Helen Mirren, Donald Sutherland, Christian McKay, Janel Moloney, Dana Ivey, Dick Gregory


Helen Mirren ja Donald Sutherland tähdittävät elämänmakuista komediaa avioparista ja heidän viimeisestä yhteisestä seikkailustaan.

Ella ja John Spencer (Mirren ja Sutherland) ovat olleet koko ikänsä ahkeria karavaanareita. Asuntoauto, jonka he ovat nimenneet Leisure Seekeriksi, on kuljettanut heidän perhettään lukemattomilla lomamatkoilla.

Nyt pariskuntaa uhkaa ero toisistaan, koska molempien terveys on  heikkenemässä. Eräänä kesäaamuna he lyövät hössöttävät aikuiset lapsensa  ällikällä hyppäämällä ikääntyneen ajoneuvon kyytiin ja karauttamalla  kohti Key Westiä ja uutta seikkailua.

Hilpeiden ja kauhistuttavien käänteiden seuratessa toisiaan matkan  mittaan Ellalla ja Johnilla on mahdollisuus myös katsoa taaksepäin.  Heidän avioliittoaan on ruokkinut intohimo ja omistautuminen, mutta myös  kätköksiin jääneet päähänpinttymät, jotka pulpahtavat pintaan ja  johtavat yllättäviin oivalluksiin aina turneen viime metreille asti.

Elokuva perustuu Michael Zadoorianin romaaniin Viimeinen loma (Harper Collins Nordic) ja sen on ohjannut italialainen Paolo Virzì (mm. Hulluna onnesta).


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

Edenred -virikeseteli

Edenred -virikeseteli

E-Passi

E-Passi